-->
ddk19-logo-pantone

​aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Gentofte Aut. Installatør - ​G. Strømann A/S

Leder du efter en dygtig og erfaren VVS-installatør i Gentofte? Så er Strømann det rette firma til opgaven. Med mere end 100 års erfaring inden for VVS-faget er vi et firma, der kan løse alle former for VVS-opgaver, hvad enten de er store eller små. Vi løser dagligt opgaver for både private og erhverv i og omkring Gentofte, og derfor er vi aldrig længere end et opkald væk, når du har brug for en professionel VVS’er til at tage hånd om din opgave.

VVS-installation, montering og service

Uanset hvilken VVS-opgave vi skal udføre for dig, så er du garanteret at arbejdet klares af en kompetent og autoriseret VVS’er, der er til at regne med. Udover stort og småt inden ofr almindeligt VVS-arbejde, så renoverer og energioptimerer vi også varmesystemer. Vi tilbyder derudover også montering og service af følgende:

  • Gasinstallationer

  • Brugsvandsanlæg

  • Afløbsinstallationer

  • Centralvarmeanlæg

  • Sanitære installationer

  • Fjernvarmeanlæg

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Service og faglighed i fokus

Det er vigtigt for os at levere et resultat af høj kvalitet, og derfor går vi i den grad op i at tilbyde vore kunder en uovertruffen service og et højt fagligt niveau - hver gang. På trods af vores store erfaring inden for faget stopper vi aldrig med at udvikle os, og vi sørger derfor for efteruddannelse af vores medarbejdere og følger med i de nyeste tiltag og teknikker i branchen. På den måde sikrer vi os, at vi kan tilbyde vores kunder de mest effektive og tidssvarende løsninger.

Har du brug for en VVS’er i Gentofte?

Hvad enten du har brug for en autoriseret VVS’er til montering, reparation eller service af dine vand-, varme-, ventilations- eller sanitetsinstallationer i Gentofte, så står vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Kontakt os på telefon 39 64 03 05, mail ​info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular.​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576