ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Drikkevandskontrol

Baggrund: pr. 1. januar 2018 har Miljø - og Fødevareministeriet vedtaget, at vandforsyningerne – udover de normale prøvninger af vandkvaliteter i gadeledningsnettet – nu også skal tage prøver af vandinstallationer i bygninger. Dette skal foregå i samarbejde med kommunerne og såfremt der findes vandkvaliteter som afviger i forhold til de gældende bestemmelser kan vandforsyningen pålægge ejendomsindehavere, at de skal sikre sig, at de har velfungerende vandinstallationer.

G. Strømann A/S har på baggrund af ovenstående indgået et samarbejde med Dansk Drikkevandskontrol, der er eksperter indenfor drikkevand, og det er herigennem, at alle vores medarbejderne har gennemført kurser, der giver os kompetencer til at kunne vurdere vandanalyser for blandt andet ejendomsindehavere og bygningsadministratorer.

Kurserne hos Dansk Drikkevandskontrol omhandler ikke kun viden om vandkvaliteter. De indeholder ligeledes opdateret viden om korrosion og bakterier i vandinstallationer samt væsentlige punkter fra bygningsreglementet omhandlende bygningsejerens pligt til at sikre sine vandinstallationer mod tilbagestrømning til det offentlige gade ledningsnet.

I forlængelse af kurserne har samtlige medarbejdere hos G. Strømann modtaget diplom, som dokumenterer både virksomhedens og medarbejdernes kompetencer i relation til vurdering af vandanalyser, lovpligtige eftersyn, rådgivning samt sikring af bygningers vandinstallationer mod tilbagestrømning til det offentlige gade ledningsnet.

For nærmere lovmæssige information henviser vi til Dansk Drikkevands Hjemmeside:

danskdrikkevandskontrol.dk

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576