​aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rent Vand:

Baggrund: pr. 1. januar 2018 har Miljø - og Fødevareministeriet vedtaget, at vandforsyningerne – udover de normale prøvninger af vandkvaliteter i gadeledningsnettet – nu også skal tage prøver af vandinstallationer i bygninger. Dette skal foregå i samarbejde med kommunerne og såfremt der findes vandkvaliteter som afviger i forhold til de gældende bestemmelser kan vandforsyningen pålægge ejendomsindehavere, at de skal sikre sig, at de har velfungerende vandinstallationer.

G. Strømann har på baggrund af ovenstående indgået et samarbejde med KemTech, der er eksperter indenfor drikkevand, og det er herigennem, at alle vores medarbejderne har gennemført kurset Rent vand, der giver os kompetencer til at kunne vurdere vandanalyser for blandt andet ejendomsindehavere og bygningsadministratorer.

Kurset ”RENT VAND” omhandler ikke kun viden om vandkvaliteter. Det indeholder ligeledes opdateret viden om korrosion og bakterier i vandinstallationer samt væsentlige punkter fra bygningsreglementet omhandlende bygningsejerens pligt til at sikre sine vandinstallationer mod tilbagestrømning til det offentlige gadeledningsnet.

I forlængelse af kurset har samtlige medarbejdere hos G. Strømann modtaget diplomet RENT VAND, som dokumenterer både virksomhedens og medarbejdernes kompetencer i relation til vurdering af vandanalyser, lovpligtige eftersyn, rådgivning samt sikring af bygningers vandinstallationer mod tilbagestrømning til det offentlige gadeledningsnet.

For nærmere lovmæssige information henviser vi til KemTechs Hjemmeside:

​www.kemtech.dk/rent-vand/​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576

G. Strømann A/S
Jægersborg Alle 11
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39640305
CVR: 11932576
info@stroemann.dk