ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​VVS Ballerup - ​G. Strømann A/S

Har du behov for en dygtig VVS’er til en opgave i Ballerup, så er G. Strømann A/S det rette valg. Vi er specialister inden for VVS-installationer og har gennem årene udført VVS-opgaver for både private, boligselskaber og erhverv.

Hvad enten du skal have moderniseret dit badeværelse, renoveret køkkenet eller have energioptimeret dit allerede eksisterende varmesystem, så klarer vi professionelt og effektivt opgaven. Vi kan blandt meget andet udføre montering, reparation og service af følgende:

  • Centralvarmeanlæg

  • Brugsvandsanlæg

  • Afløbsinstallationer

  • Sanitære installationer

  • Gasinstallationer

  • Fjernvarmeanlæg

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Høj kvalitet og kundetilfredshed

Kvalitet er nøgleord for G. Strømann A/S. Det betyder, at vi sætter en ære i hver gang at levere et godt stykke kvalitetsarbejde, så du som kunde hos os står tilfreds tilbage. Vi lægger ligeledes vægt på både før og undervejs i udførslen af opgaven at vejlede dig bedst muligt, så du ender med den mest optimale løsning, der passer til lige netop dig og dine behov.

Korrekt og professionelt VVS-arbejde

Når du vælger G. Strømann A/S til din VVS-opgave kan du være sikker på, den bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Som autoriseret VVS-installatør er vi garanti for korrekt montering og at arbejdet altid er i orden. På den måde undgår du eksempelvis brandfare ved fejlbehæftede gasinstallationer og eventuelle vandskader ved sjuskede løsninger.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du har spørgsmål eller behov for professionel håndtering af en VVS-opgave i Ballerup, så kontakt G. Strømann A/S for et uforpligtende tilbud. Ring på 39 64 03 05, skriv på info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular. ​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576