ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​VVS Ballerup - ​G. Strømann A/S

Hvis du har brug for VVS-reparation, modernisering, installation eller renovering i Ballerup, så er G. Strømann A/S det perfekte valg for dig. Vi er specialister inden for VVS og er klar til at hjælpe dig, når du har behov for det. Med mere end 100 års erfaring i branchen har vi opnået anerkendelse og et godt ry blandt vores kunder og kollegaer. Vores dedikerede team leverer de bedste VVS-løsninger til vores kunder. Du er velkommen til at kontakte os i dag for at få et attraktivt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos G. Strømann A/S hjælper vi vores kunder i Ballerup med alt fra større renoveringsprojekter til mindre reparationer af VVS installationer. Ligesom vi også monterer og installerer VVS i hjem og erhverv. Vi tilbyder også tjek af dine VVS-installationer og som autoriseret VVS-installatør sørger vi selvfølgelig for, at alt er som det skal være før vi forlader projektet. Har du et særligt projekt, og ønsker du en kompetent VVS’er på dit hold, så kontakt os endelig. Når du kommer med en forespørgsel, tager vi stilling til, hvordan vi kan hjælpe dig. Grundet vores mange år i branchen, har vi oftest den nødvendige erfaring og ekspertise, der gør vi kan løse de allerfleste problemstillinger.

Vi arbejder blandt andet med:

Centralvarmeanlæg

Brugsvandsanlæg

Afløbsinstallationer

Sanitære installationer

Gasinstallationer

Fjernvarmeanlæg

Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Stabil kvalitet med VVS fra G. Strømann A/S

Vores dedikation til pålidelig service og solid kvalitet har gjort os til eksperter inden for VVS, og vi har opnået anerkendelse på baggrund af dette. Du vil kunne mærke forskellen. Vi udfører gerne VVS-installationer, der holder længe. Vi stræber efter at udføre en stabil kvalitet og prioriterer vores kunders tilfredshed som vores førsteprioritet. Vores drøm er at overgå vores kunders forventninger.

Vores effektive og professionelle arbejde har skabt os et godt ry og en loyal kundebase. Vores primære mål er at sikre korrekt og sikker installation af anlæg og systemer, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor går vores team altid et ekstra skridt for at sikre, at alt fungerer perfekt, før de forlader stedet.

Få et attraktiv tilbud

Vi er din lokale VVS’er i Ballerup. Vores erfarne team tilbyder funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger til køkken, badeværelse, bryggers og andre områder i din bolig. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

​​

Kontakt os for et tilbud

​​Hvis du har spørgsmål eller behov for professionel håndtering af en VVS-opgave i Ballerup, så kontakt G. Strømann A/S for et uforpligtende tilbud. Ring på 39 64 03 05, skriv på info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular. ​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576