ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Hellerup​ - G. Strømann A/S

G. Strømann A/S er autoriseret VVS-installatør og dermed din specialist inden for VVS-installationer.

Vi har igennem årene hjulpet alt lige fra private og boligselskaber til erhvervs- og industribyggerier og kan tage os af montering, reparation samt service af alle installationer og anlæg.

Kontakt os

​Har du brug for yderligere oplysninger om vores service inden for VVS-arbejde eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon ​39 64 03 05​
mail  info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular.


​Vi kan blandt andet montere, reparere og servicere følgende:

  • Centralvarmeanlæg
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Sanitære installationer
  • Gasinstallationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

G. Strømann A/S er din dedikerede lokale VVS-ekspert i Hellerup. Vi står til rådighed for installation, reparation, montering og renovering. Med mere end 100 års erfaring i branchen er vores traditionsrige firma anerkendt som en af de bedste inden for VVS-faget. Som autoriserede VVS-installatører er vi yderst kompetente og dygtige i vores arbejde. Hvis du leder efter dygtige VVS-specialister i Hellerup, er G. Strømann det rette valg for dig.

​​

Godt håndværk

Når du vælger G. Strømann A/S som din VVS’er, kan du forvente håndværk af højeste kvalitet. Vi har fokus på funktionalitet, men altid øje for detaljer og finish. Vi er specialister inden for VVS og har autorisation som VVS-installatører. Som den lokale VVS-ekspert i Hellerup tilbyder vi en bred vifte af tjenester, herunder montering, reparationer og service. Vores team består af erfarne VVS-specialister, der har omfattende viden om branchen og solid erfaring med at håndtere forskellige udfordringer. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed højt, og derfor lægger vi stor vægt på klar og effektiv kommunikation samt forventningsafstemning. På den måde sikrer vi, at vores arbejde leverer de mest tilfredsstillende resultater for vores kunder.

Hvordan kan vi stå til rådighed?

Hvis du har behov for at få løst VVS-udfordringer i dit hjem i Hellerup, så står G. Strømann A/S klar til at hjælpe. Vi er eksperter i at håndtere en bred vifte af opgaver og leverer både funktionelle og æstetiske løsninger på VVS-problemer i køkkenet, badeværelset, bryggerset og andre steder i hjemmet. Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag for at få et attraktivt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576