ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Herlev - ​G. Strømann A/S

Skal du have moderniseret dit badeværelse, energioptimeret dit varmesystem eller renoveret køkkenet, så har du brug for en professionel VVS’er til opgaven. G. Strømann A/S er specialister inden for VVS-installationer, og vi udfører opgaver for både private, boligselskaber og erhverv i Herlev og Storkøbenhavn.

Kontakt Strømann A/S, hvis du har brug for montering, reparation eller service af følgende:

  • Centralvarmeanlæg

  • Brugsvandsanlæg

  • Afløbsinstallationer

  • Sanitære installationer

  • Gasinstallationer

  • Fjernvarmeanlæg

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

God service og høj kvalitet

Hvad enten du skal have taget hånd om et utæt vandrør, stoppede faldstammer eller en større renovering af køkken eller bad, så udfører vi opgaven med fokus på god service og høj kvalitet. Vores kompetente og servicemindede medarbejdere udfører alle VVS-opgaver, både de store og de små, og vi holder os altid opdaterede på de nyeste tiltag i branchen.

Autoriseret VVS’er

Vælger du G. Strømann A/S til din VVS-opgave, er du garanteret at din opgave udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Som autoriseret VVS-installatør ligger faglighed og service nemlig på et højt niveau, og gennem god dialog med kunden sørger vi for, at resultatet bliver den mest optimale for lige netop den unikke kundes ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud

Har har spørgsmål eller behov for professionel håndtering af en VVS-opgave i Herlev, så kontakt G. Strømann A/S for et uforpligtende tilbud. Ring på 39 64 03 05, skriv på info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular. ​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576