ddk19-logo-pantone

​aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Holte - ​G. Strømann A/S

​Skal du have udført VVS-arbejde i dit køkken eller på dit badeværelse, eller har du brug for reparation eller udskiftning af dit varmeanlæg eller dine sanitære installationer? Uanset opgaven står vi hos Strømann klar til at hjælpe dig, når du har behov for en professionel og autoriseret VVS-installatør i eller omkring Holte. Vi udfører alt i VVS-arbejde, og kan blandt andet hjælpe med:​

  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Sanitære installationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Erfaren VVS’er i Holte

Strømann er et VVS-firma, der har mere end 100 års erfaring inden for faget. Du er derfor sikret en professionel og autoriseret VVS’er, når du vælger os til din VVS-opgave. På trods af at vi har mange års erfaring, er vi ikke gået i stå og stopper aldrig med at udvikle os. Vi holder os altid opdaterede på de nyeste tiltag og teknikker inden for faget, så vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

Som autoriseret VVS-installatør er vi garanti for korrekt opsætning efter de gældende lovkrav og regler. Arbejdet udføres altid af vores kompetente og uddannede personale, der alle går til opgaven med en stor viden og faglighed. Du kan derfor trygt lade os om din opgave, uanset dens karakter og omfang.

VVS med højt serviceniveau

Hvad enten du som privatkunde eller erhvervskunde ønsker assistance fra en dygtig VVS’er, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi har vores daglige gang i Holte og omegn, og er derfor kun et opkald væk fra din opgave.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder VVS-arbejde, der afspejler god kvalitet og højt serviceniveau. Du er derfor garanteret service og høj faglighed, når du vælger os til din VVS-opgave. Vores målsætning er, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds med vores udførelsen af opgaven, samtidig med at vi som fagfolk kan være stolte af vores arbejde.

Professionel rådgivning

Skal du have nyt køkken eller bad, eller overvejer du at installere et klimaanlæg eller et nyt varmesystem, så står vi klar til at tilbyde rådgivning inden for de forskellige løsningers fordele og ulemper. Med vores store erfaring kan vi præsentere dig for de bedste løsninger, uanset om du er interesseret i klassiske eller mere moderne og kreative løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave i Holte, så er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, telefon 39 64 03 05 eller mail info@stroemann.dk. Vi kan tilbyde professionelt VVS-arbejde leveret til den rette pris - hver gang.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576