ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Jægersborg - ​G. Strømann A/S

G. Strømann er et ​​VVS Firma omkring Jægersborg, som har stor erfaring inden for VVS faget og branchen. Vi tager alle VVS opgaver både for private & for erhverv. Vi kan håndtere store og små opgaver inden for faget, så kontakt os idag, så kan vi tage  en snak omkring din VVS opgave, det er helt uforpligtende og vi giver gerne tilbud.

Som Autoriseret VVS installatør ligger faglighed og service på et top niveau hos Strømann, når vores kunder vælger os til opgaven, så er der altid  garanti for høj service og god kvalitet. 

​​

De er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 03 05

mail info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular.

Udover almindelig VVS arbejde, kan vi altid også montere og servicere flg.

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier
  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Sanitære installationer
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Fjernvarmeanlæg

Har du behov for reparation, modernisering, installation eller renovering inden for VVS-området? Hos G. Strømann A/S er din VVS-specialist med en bred vifte af kompetencer. Bor du i Jægersborg og står over for VVS-udfordringer, kan du finde hjælp hos G. Strømann. Vi er autoriserede VVS-installatører og har allerede hjulpet mange kunder med forskellige VVS-opgaver. Vi er et anerkendt og velrenommeret firma med over 100 års erfaring indenfor branchen – vælg os for en service ud over det sædvanlige.

Din VVS-ekspert

Vi er specialister inden for VVS og er autoriserede VVS-installatører. Hvis du bor i Jægersborg, er vi din lokale VVS-ekspert. Vi udfører en bred vifte af opgaver, herunder montering, reparationer og service. Hos os får du en erfaren VVS-fagmand med omfattende viden om branchen og solid erfaring med mange forskellige udfordringer. Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed og prioriterer derfor klar og effektiv kommunikation samt forventningsafstemning. På den måde opnår vi de mest tilfredsstillende resultater i vores arbejde.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for at få løst VVS-udfordringer i dit hjem? G. Strømann A/S er tilgængelig med sin service i Jægersborg. Vi sørger for sikker montering af VVS-udstyr, ligesom vi står til rådighed ved energioptimering eller modernisering af boligen. Vi udfører vores arbejde med snilde og tilbyder vores kunder funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger på VVS-problemer i hjemmet. Det kunne f.eks. gælde køkkenet, badeværelset, bryggerset. Tøv ikke med at kontakte os i dag for at få et godt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576