ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Klampenborg - ​G. Strømann A/S

G. Strømann er et ​​VVS Firma i Klampenborg, med stor erfaring inden for VVS faget. Vi klare alle VVS opgaver både for private og for erhverv, og vi kan håndtere store og små opgaver. Kontakt os idag så tager vi en snak omkring din opgave, det er helt uforpligtende og vi giver gerne tilbud. 

Vi er altid 100 procent opdateret på ny tiltag i branchen og faget. Vi varetager alle VVS opgaver i Klampenborg og omegn, og er kun et opkald væk. Alle er velkommen til at kontakte os og få en snak om netop dit VVS projekt. 

De er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 03 05

mail info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular.

Udover almindelig VVS arbejde, kan vi altid også montere og servicere flg.

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier
  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Sanitære installationer
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Fjernvarmeanlæg

G. Strømann A/S er din lokale VVS’er. Vi tilbyder installation, reparation, montering og renovering i Klampenborg. Efter mere end 100 år i branchen, er vores traditionsrige firma nogle af de bedste indenfor branchen. Vi er autoriserede VVS-installatører og vi er dygtige til vores arbejde. Søger du dygtige VVS’ere i Klampenborg? G. Strømann er den specialist, du er på udkig efter.

​Kvalitetshåndværk

Når du vælger G. Strømann A/S, kan du forvente funktionelt håndværk af den højeste kvalitet. Vi er specialiserede inden for VVS og er autoriserede VVS-installatører. Hvis du bor i Klampenborg, er vi din lokale VVS-ekspert. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, lige fra montering til reparationer og service. Hos os får du en erfaren VVS-specialist, der har omfattende viden om hele branchen og stor erfaring med mange forskellige udfordringer. Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed, og derfor prioriterer vi klar og effektiv kommunikation samt forventningsafstemning. På den måde sikrer vi, at vores arbejde når de mest tilfredsstillende resultater.

Et godt tilbud

Vi tilbyder sikker og forsvarlig montering af dine VVS installationer i og omkring Klampenborg. Ligesom vi efterfølgende tilbyder service af installationer og anlæg. Har du brug for at få løst VVS-udfordringer i dit hjem i Klampenborg? Hos G. Strømann A/S tilbyder vi vores tjenester i og omkring Klampenborg. Vi er dygtige til vores arbejde og leverer funktionelle og æstetiske løsninger på VVS-problemer i køkkenet, badeværelset, bryggerset eller andre steder i hjemmet. Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag for at få et godt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

​ 

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576