ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Lyngby - ​G. Strømann A/S

​​Vi er et VVS Firma med mere end 100 års erfaring inden for VVS faget. Vi holder os altid opdateret på de nyeste tiltag i branchen og faget. Vi varetager dagligt alle VVS opgaver i Lyngby og omegn, så vi er kun et opkald væk. Alle kunder er velkommen til at kontakte os, vi klare opgaver fra private og erhverv.

Service og fagligt højt niveau ligger som standard hos Strømann, når vores kunder vælger os, så er de garanteret en service i top og høj kvalitet. Som aut. VVS installatør ligger faglighed & service altid på et top niveau hos Strømann, så når vores kunder vælger os til jobbet, så er der garanti for høj service og god kvalitet. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 03 05

mail info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular.

Vi tilbyder​

Udover almindelig VVS arbejde, kan vi altid også montere og servicere flg.

  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Sanitære installationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

​​

Reparation, modernisering, installation eller renovering af VVS-løsninger i Lyngby? G. Strømann A/S er din lokale VVS-ekspert. Vores firma er anerkendt og velrenommeret, og efter mere end 100 år i branchen tør vi godt love, at vi er en af landets bedste VVS’ere. Vi leverer holdbare løsninger af høj kvalitet til alle vores kunder. Vi er autoriserede VVS-installatører og har allerede hjulpet mange kunder i Lyngby med VVS-relaterede opgaver. Vores rutinerede VVS-team står klar til at hjælpe dig!

​VVS-specialister

Vi er specialister inden for VVS hos G. Strømann A/S, og bor du i eller omkring Lyngby, er vi din lokale VVS-installatør. Vores ekspertise dækker et bredt spektrum, og vi tilbyder alt fra montering, reparationer, service og installation. Vores team består af erfarne VVS-specialister med omfattende viden om branchen og solid erfaring med at håndtere forskellige udfordringer. Vi sikrer vores kunder en ordentlig og sikker montering af anlæg og installationer. Vores ansatte gør sig altid umage, og før vi går, sørger vi for, at alt er som det skal være.

Professionelt VVS-arbejde

Leder du efter sikre og professionelle VVS-løsninger til din bolig? Hos G. Strømann A/S udfører vi VVS-arbejde af højeste kvalitet. Vores team leverer funktionelle løsninger til køkken, bad, bryggers eller andre områder i boligen. Skal du have hjælp til installation, montering, reparation eller service? Eller er du i gang med en energioptimering, modernisering eller renovering af din bolig? Så er du meget velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576