ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Nærum - ​G. Strømann A/S

Står du og mangler en dygtig og autoriseret VVS-installatør i Nærum eller omegn, så står vi hos G. Strømann klar til at udføre opgaven effektivt og professionelt. Hvad enten det drejer sig om VVS-arbejde i forbindelse med dit badeværelse, køkken eller varmesystem, har vi kompetencerne til at udføre arbejdet. Uanset om du som privatperson eller virksomhed har brug for en VVS-installatør, så kan vi løse både de store og små opgaver.

Udover almindeligt VVS-arbejde, kan vi blandt andet hjælpe med montering og service af:

  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Sanitære installationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

VVS’er i Nærum med stor erfaring

Vil du sikre dig, at din VVS-opgave udføres af en professionel VVS-installatør med stor erfaring, så er vi det rette valg for dig. VVS-firmaet Strømann har mere end 100 års erfaring inden for branchen, og du er derfor sikret en fagligt kompetent VVS’er med stor viden om faget, når du vælger os til din opgave.

Selvom vi har mange års erfaring med VVS-arbejdet, udvikler vi os hele tiden. Vi følger med i de nyeste tendenser, tiltag og teknikker inden for faget, så vi er sikre på at kunne tilbyde vores kunder de mest optimale og tidssvarende VVS-løsninger.

Kvalitet og service i fokus

Når du som kunde vælger os til din opgave, er du garanteret VVS-arbejde i høj kvalitet og et serviceniveau i top. Vi løser dagligt opgaver i Nærum og omegn, og vi er derfor altid kun et opkald væk. Vi leverer kun arbejde, vi som fagfolk selv kan være stolte af, og vi går langt for at du som kunde er mindst lige så tilfreds med arbejdet, som vi er.

Som autoriseret VVS-installatør sørger vi naturligvis for korrekt opsætning efter de gældende lovkrav og regler på området. Det er din sikkerhed for VVS-arbejde udført med udgangspunkt i høj faglighed og med sikkerheden i top. Vores dygtige og kompetente personale er altid garanti for, at VVS-arbejdet udføres ordentligt uanset opgavens karakter og omfang.

VVS-rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der passer bedst til din opgave, så står vi naturligvis klar med gode råd. Hvad enten du skal have renoveret badeværelse eller køkken, eller du er på udkig efter et klimaanlæg eller varmesystem, så fortæller vi dig gerne om de forskellige løsningers fordele og ulemper. På baggrund af vores store erfaring kan vi rådgive om både de klassiske og mere moderne løsninger.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave i eller omkring Nærum, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, telefon 39 64 03 05 eller mail info@stroemann.dk. Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde leveret til den rette pris - hver gang.​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576