ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Ordrup - ​G. Strømann A/S

Hos G. Strømann A/S udfører vi autoriseret VVS-arbejde. Vi er derfor specialister inden for VVS-installationer.

Med vores mange års erfaringer inden for erhvervs- og industribyggerier for både private og boligselskaber, hjælper vi dig med montering, reparation og service af installationer og anlæg.

Har vi vækket din interesse eller har du brug for yderligere oplysninger, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 03 05, mail info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud.

Badeværelset

Er du beliggende Ordup eller omegn, og har du brug for hjælp med nogle opgaver på badeværelset? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos G. Strømann hjælper vi dig nemlig med at finde de bedste løsninger. Vi er top professionelle, og det er vores arbejde også. Derfor skræddersyer vi altid vores arbejde, så det passer præcist til dig. Så om du ønsker et moderne eller et mere klassisk look, så hjælper vi dig med at udfolde dine tanker og ønsker. Derfor skal du vælge G. Strømann i Ordup, hvis du ønsker et unik og skræddersyet badeværelse.

Køkkenet

Køkkenet er et af de rum, hvor der er mest trafik med både madlavning, opvask og rengøring. Derfor er det vigtigt, at indretningen og det funktionelle er helt i top. Det stiller også krav til kvaliteten, og det er ikke noget problem for os. For os er kvalitet nemlig af den højeste prioritet. Det gør sig både gældende for det arbejde, vi udfører, de produkter, vi leverer og i vores kundehåndtering. Med andre ord vil det sige, at hvis du vælger os, kommer du aldrig til at gå ned på kvaliteten. I sidste ende vil det sige, at du står fuldt ud tilfreds tilbage.

Hvis du har brug for hjælp til reparation, modernisering, installation eller renovering inden for VVS-området, er G. Strømann A/S den rette VVS-specialist for dig. Vi tilbyder vores ydelser i og omkring Ordrup. Som et anerkendt og veletableret firma med over 100 års erfaring i branchen kan du forvente en service ud over det sædvanlige, når du vælger os. Vi er autoriserede VVS-installatører og har allerede assisteret mange kunder med forskellige VVS-opgaver. Vores erfarne team står klar til at assistere dig!

Vi tilbyder​

Vi udfører reparation, montering, installation eller service af følgende:

  • Centralvarmeanlæg

  • Brugsvandsanlæg

  • Afløbsinstallationer

  • Sanitære installationer

  • Gasinstallationer

  • Fjernvarmeanlæg

  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Din lokale VVS’er

Hos G. Strømann A/S er vi eksperter indenfor VVS. Hvis du er bosat i Ordrup, er vi din lokale VVS’er. Vores kompetencer spænder bredt, og vi udfører alt fra montering, reparationer, service og installation. Hos os får du en erfaren VVS-specialist, der har omfattende viden om branchen og solid erfaring med håndtering af forskellige udfordringer. Vi vægter kundetilfredshed meget højt og prioriterer derfor klar og effektiv kommunikation og en god dialog, der sikrer en forventningsafstemning mellem os og vores kunder. For os, er det vejen mod de bedste og mest tilfredsstillende løsninger og resultater.

Få et godt tilbud

Leder du efter dygtige VVS’ere? G. Strømann A/S har allerede serviceret mange tilfredse kunder i og omkring Ordrup – og vi står klar til at hjælpe dig! Vi garanterer sikker og professionel montering af VVS-installationer og står også til rådighed i forbindelse med en energioptimering eller modernisering af din bolig. Vi udfører vores arbejde rutineret og tilbyder vores kunder de bedste løsninger på VVS-problemer i hjemmet. Måske har du brug for hjælp til dit køkken, badeværelse eller bryggers? Tøv ikke med at kontakte os i dag for at få et attraktivt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. 

​​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576