ddk19-logo-pantone

​aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Ordrup Aut. Installatør - ​G. Strømann A/S

Hos G. Strømann A/S udfører vi autoriseret VVS-arbejde. Vi er derfor specialister inden for VVS-installationer.

Vi udfører opgaver på dit badeværelse og køkken, men vi kan også hjælpe inden for andre områder:

  • Varmesystemer
  • Ventilation og klima
  • Tag, tagrender og tagfacade
  • Industri og erhverv

Med vores mange års erfaringer inden for erhvervs- og industribyggerier for både private og boligselskaber, hjælper vi dig med montering, reparation og service af installationer og anlæg.

Har vi vækket din interesse eller har du brug for yderligere oplysninger, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 03 05, mail info@stroemann.dk eller via vores kontaktformular. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud.

Badeværelset

Er du beliggende Ordup eller omegn, og har du brug for hjælp med nogle opgaver på badeværelset? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos G. Strømann hjælper vi dig nemlig med at finde de bedste løsninger. Vi er top professionelle, og det er vores arbejde også. Derfor skræddersyer vi altid vores arbejde, så det passer præcist til dig. Så om du ønsker et moderne eller et mere klassisk look, så hjælper vi dig med at udfolde dine tanker og ønsker. Derfor skal du vælge G. Strømann i Ordup, hvis du ønsker et unik og skræddersyet badeværelse.

Køkkenet

Køkkenet er et af de rum, hvor der er mest trafik med både madlavning, opvask og rengøring. Derfor er det vigtigt, at indretningen og det funktionelle er helt i top. Det stiller også krav til kvaliteten, og det er ikke noget problem for os. For os er kvalitet nemlig af den højeste prioritet. Det gør sig både gældende for det arbejde, vi udfører, de produkter, vi leverer og i vores kundehåndtering. Med andre ord vil det sige, at hvis du vælger os, kommer du aldrig til at gå ned på kvaliteten. I sidste ende vil det sige, at du står fuldt ud tilfreds tilbage.

​​

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576