ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VVS Vedbæk - G. Strømann A/S

​Har du brug for VVS-reparation, modernisering, installation eller renovering i Vedbæk? Så er G. Strømann A/S det rette valg for dig. Vi er eksperter inden for VVS og står til rådighed, når du har brug for hjælp. Med over 100 års erfaring i branchen har vi opnået anerkendelse og et velrenommeret ry.Vi udfører de bedste VVS-løsninger til vores kunder – kontakt os allerede i dag, for at få et fordelagtigt tilbud.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos G. Strømann er vi autoriserede VVS-installatører, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i og omkring Vedbæk. Vi hjælper med alle typer af problemstillinger inden for VVS-området, og kan blandt andet tilbyde montering, installering, reparation eller renovering af følgende:

- Centralvarmeanlæg

- Brugsvandsanlæg

- Afløbsinstallationer

- Sanitære installationer

- Gasinstallationer

- Fjernvarmeanlæg

- Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

Vi kan vores håndværk

Vi er anerkendte som førende eksperter inden for VVS, takket være vores dedikation til pålidelig service og solid kvalitet. Vores kunders tilfredshed er vores primære prioritet, og vi stræber altid efter at overgå deres forventninger. Vi garanterer effektiv og professionel udførelse af arbejdet, og har mange trofaste kunder. Vores primære mål er at sikre vores kunder korrekt og sikker installation af anlæg og systemer, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor går vores team altid et ekstra skridt for at sikre, at alt fungerer perfekt, inden de forlader stedet.

Vi er din lokale VVS’er i Vedbæk

Leder du efter pålidelige og professionelle VVS-løsninger til dit hjem? Hos G. Strømann A/S tilbyder vi VVS-arbejde af den højeste kvalitet i Vedbæk og omegn. Vores erfarne team specialiserer sig i funktionelle løsninger til køkken, badeværelse, bryggers og andre områder i boligen. Uanset om du har brug for installation, montering, reparation eller service, eller hvis du arbejder på at forbedre energieffektiviteten, modernisere eller renovere dit hjem, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Vi er din lokale VVS’er og står klar til at hjælpe dig på bedste vis.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576