ddk19-logo-pantone

Aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Virum - ​G. Strømann A/S

Med mere end 100 års erfaring inden for faget er Strømann det rette valg, når du er på udkig efter en autoriseret VVS-installatør i Virum. Hvad enten du som privatperson eller virksomhed har brug for vores hjælp, så står vi for professionelt VVS-arbejde, uanset om opgaven er lille eller stor.

Få et uforpligtende tilbud

​Vi udfører dagligt opgaver i Virum, og vi er derfor altid kun et opkald væk. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os til en snak om din VVS-opgave. Vi kommer gerne med forslag til løsninger og et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen, telefon 39 64 03 05 eller mail info@stroemann.dk. Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde leveret til den rette pris - hver gang.

Vi udfører alt i almindeligt VVS-arbejde, for eksempel når du skal have renoveret badeværelset eller køkkenet, eller når du har problemer med eksisterende installationer. Ønsker du at få installeret et nyt varmesystem eller klimaanlæg, står vi også klar til at hjælpe dig med de rette løsninger. Udover alt i almindeligt VVS-arbejde, kan vi eksempelvis hjælpe med montering og service af:

  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Sanitære installationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

VVS med kvalitetsfokus

Vil du sikre dig, at din VVS-opgave udføres med høj kvalitet, så kan du trygt vælge os til at udføre opgaven. Hos Strømann gør vi en dyd ud af at opnå høj kundetilfredshed, og det opnår vi ved som autoriseret VVS-installatør at have faglighed i orden og service i centrum. Vores arbejde er først udført, når du som kunde er tilfreds, og når vi samtidig som fagfolk kan være stolte af det udførte arbejde.

Erfaren VVS-installatør i Virum

Vælger du os til din VVS-opgave, er du sikret en autoriseret VVS-installatør med stor erfaring. Vi går til alle opgaver med en stor faglig kompetence, og vores dygtige personale er garanti for ordentligt udført VVS-arbejde med sikkerheden i orden. Vi følger nemlig naturligvis reglerne for korrekt opsætning efter gældende lovkrav og regler på området.

På trods af vores store erfaring på området, stopper vi aldrig med at udvikle os. Vi følger med i udviklingen på området og er opdaterede på de nyeste tiltag og teknikker inden for faget, så vi kan tilbyde vores kunder effektive og tidssvarende VVS-løsninger.

Rådgivning inden for VVS

​​Vi står altid klar med gode tips og råd, hvis du er i tvivl om, hvordan din VVS-opgave bedst muligt gribes an. Hvad enten du leder efter klassiske eller mere kreative løsninger, så står vi klar til at rådgive dig herom. De forskellige løsninger har hver deres fordele og ulemper, som vi gerne fortæller om. På den måde sikrer vi os, at du får den mest optimale løsning til dine behov.

G. Strømann A/S er din VVS-ekspert. Vi står til rådighed for installation, reparation, montering og renovering i Virum. Med mere end 100 års erfaring er vores traditionsrige firma anerkendt som nogle af de bedste i branchen. Vi er autoriserede VVS-installatører, og vores ekspertise er uomtvistelig. Vi leverer holdbare og førsteklasses løsninger til vores kunder. Leder du efter dygtige VVS-fagfolk i Virum? G. Strømann er den specialist, du søger.

​​

Professionelle VVS’ere

Hos G. Strømann A/S er vi eksperter inden for VVS-faget, og hvis du bor i Virum eller omegn, er vi din lokale VVS-installatør. Vi har en bred vifte af ekspertise, der omfatter alt fra montering, reparationer, service og installation. Vores team består af erfarne VVS-specialister, der har omfattende viden om branchen og solid erfaring med at håndtere forskellige udfordringer. Vi lægger stor vægt på at sikre vores kunder en korrekt og pålidelig montering af anlæg og installationer. Vores medarbejdere går altid ekstra skridt for at sikre, at alt er i orden, før de forlader stedet.

​Hvad kan vi hjælpe med?

Ønsker du sikre og professionelle VVS-løsninger til dit hjem? Hos G. Strømann A/S udfører vi VVS-arbejde af allerhøjeste kvalitet i Virum og omegn. Vores erfarne team leverer funktionelle løsninger til køkken, badeværelse, bryggers og andre områder i boligen. Uanset om du har behov for installation, montering, reparation eller service, eller hvis du arbejder på en energioptimering, modernisering eller renovering af dit hjem, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576