-->
ddk19-logo-pantone

​aut. VVS-installatør​

Telefon: ​39 64 03 05

​Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​VVS Virum - ​G. Strømann A/S

Med mere end 100 års erfaring inden for faget er Strømann det rette valg, når du er på udkig efter en autoriseret VVS-installatør i Virum. Hvad enten du som privatperson eller virksomhed har brug for vores hjælp, så står vi for professionelt VVS-arbejde, uanset om opgaven er lille eller stor.

Vi udfører alt i almindeligt VVS-arbejde, for eksempel når du skal have renoveret badeværelset eller køkkenet, eller når du har problemer med eksisterende installationer. Ønsker du at få installeret et nyt varmesystem eller klimaanlæg, står vi også klar til at hjælpe dig med de rette løsninger. Udover alt i almindeligt VVS-arbejde, kan vi eksempelvis hjælpe med montering og service af:

  • Gasinstallationer
  • Brugsvandsanlæg
  • Afløbsinstallationer
  • Centralvarmeanlæg
  • Sanitære installationer
  • Fjernvarmeanlæg
  • Reparation og udskiftning af blandingsbatterier

VVS med kvalitetsfokus

Vil du sikre dig, at din VVS-opgave udføres med høj kvalitet, så kan du trygt vælge os til at udføre opgaven. Hos Strømann gør vi en dyd ud af at opnå høj kundetilfredshed, og det opnår vi ved som autoriseret VVS-installatør at have faglighed i orden og service i centrum. Vores arbejde er først udført, når du som kunde er tilfreds, og når vi samtidig som fagfolk kan være stolte af det udførte arbejde.

Erfaren VVS-installatør i Virum

Vælger du os til din VVS-opgave, er du sikret en autoriseret VVS-installatør med stor erfaring. Vi går til alle opgaver med en stor faglig kompetence, og vores dygtige personale er garanti for ordentligt udført VVS-arbejde med sikkerheden i orden. Vi følger nemlig naturligvis reglerne for korrekt opsætning efter gældende lovkrav og regler på området.

På trods af vores store erfaring på området, stopper vi aldrig med at udvikle os. Vi følger med i udviklingen på området og er opdaterede på de nyeste tiltag og teknikker inden for faget, så vi kan tilbyde vores kunder effektive og tidssvarende VVS-løsninger.

Rådgivning inden for VVS

Vi står altid klar med gode tips og råd, hvis du er i tvivl om, hvordan din VVS-opgave bedst muligt gribes an. Hvad enten du leder efter klassiske eller mere kreative løsninger, så står vi klar til at rådgive dig herom. De forskellige løsninger har hver deres fordele og ulemper, som vi gerne fortæller om. På den måde sikrer vi os, at du får den mest optimale løsning til dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører dagligt opgaver i Virum, og vi er derfor altid kun et opkald væk. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os til en snak om din VVS-opgave. Vi kommer gerne med forslag til løsninger og et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen, telefon 39 64 03 05 eller mail info@stroemann.dk. Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde leveret til den rette pris - hver gang.

​FIRMA

​G. Strømann A/S

Jægersborg Allé 11

2920 Charlottenlund

​KONTAKT

Tlf: 39 64 03 05

E-mail: info@stroemann.dk

CVR: 11932576